Mer om Jonas

Make, pappa, entreprenör, intraprenör. Sedan 1985 har jag hunnit med att flytta från Stockholm till Falun via Visby och Brisbane. Jag har pluggat entreprenöriellt företagande på högskola, arbetat som säljare och startat flera företag.

Jag har uppmärksammats för mitt ledarskap och företagande ett flertal gånger: bland annat i media för satsningar kring innovativ personalvård, men även med utnämningar och nomineringar till Årets unga VD, Årets unga entreprenör och Årets ungdomsföretagare i Dalarna. Det var kul.

Dessutom arbetar jag i styrelserna för Almi GävleDala, Företagarna Falun och Företagarna Sverige. Konsultar inom digitalisering, marknadsföring och affärsutveckling. Tar gärna fler styrelseuppdrag.

Privat (och det är ju privatpersonen Jonas som skriver här) gnager oron över min sons framtida värld och jag försöker leva så snällt, hållbart och liberalt som möjligt. När jag inte jobbar gillar jag löpning, men också kajakpaddling, att påta ute i trädgården, baka surdegsbröd och brygga öl. Skriver alltid på minst tre böcker men blir aldrig klar med nån. Ja du hör ju, en riktig hipster. Men jag bor på landet så det är okej.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jonas i media