Mer om Jonas

Jag har försökt lära mig att programmera tre gånger utan framgång, gör all min grafik i Paint och är överlag ganska talanglös. Men två saker kan jag bygga upp: bolag och människor.

Som person är jag notoriskt nyfiken och tror på ett livslångt lärande. Därför har min bransch, digital marknadsföring och kommunikation, varit vansinnigt spännande de senaste tio åren. Som grundare, VD och sedermera styrelseordförande har jag tagit min byrå genom två sammanslagningar på vägen mot att bli en av de största i regionen.

Som ledare hjälper jag andra att inse och berätta om värdet de skapar genom att bygga syfte, arbetsglädje, struktur, självledarskap och utmaningar att växa i. Målet är alltid starka team och växande individer i en vinnande kultur.

Den styrka jag är kanske mest stolt över som företagsledare är förmågan att zooma ut och se de stora orsakssambanden, för att sedan kunna omvandla insikterna till ett strategiskt arbete med organisationen. En förmåga som tveklöst har hjälpt mig mycket i mina olika styrelseuppdrag, och som affärsutvecklare.

Jag ogillar titeln digital strateg (men den är väl närmast det jag gör mest) för den antyder ofta att man planerar men inte genomför, och för mig är det livsviktigt att få kavla upp ärmarna och stresstesta metodiken själv, utan någon annan att skylla på. Accountability är ett fint ord, men svåröversatt. Ödmjukhet är ett annat, och lättare att översätta.

Slut på ohämmad self promotion. Om du letar efter extern kompetens till din styrelse, eller vill veta hur jag och min byrå skulle kunna hjälpa dig att vinna de strider som räknas, hör av dig.

Just ja. Ett techbolag (inklusive finansieringsrundor) har det blivit också. Och byggvaruimport. Och digital tjänsteförmedling. Och e-handel. Och utbildning. Och mycket sälj. Men det kan vi ta om jag får bjuda på lunch.

Privat (och det är ju privatpersonen Jonas som skriver här) gnager oron över min sons framtida värld och jag försöker leva så snällt, hållbart och liberalt som möjligt.

Hur kan jag hjälpa dig?

Jonas i media