Om Jonas

Med en utbildning i entreprenöriellt företagande, och bakgrund inom försäljning har jag startat och drivit upp ett flertal företag, inklusive en av Dalarnas största kommunikationsbyråer (Panang Kommunikation AB) och ett Saas-bolag (Yoddla AB).

Erfarenhet av försäljning inom såväl B2C som B2B har gett mig djup förståelse för köpprocessen och vad som behövs för att skapa och öka försäljning. Min byrå har arbetat (och arbetar) med bland andra Betsson, Klövern, Mechanum, Nomor, PantaMera och Skärgårdsstiftelsen där vi har skapat webbplatser, byggt upp grafiska profiler, levererat content, arbetat med SEO och skapat hela kommunikationsstrategier för att bygga och stärka en framgångsrik marknadsnärvaro.

Jag har uppmärksammats för mitt ledarskap och företagande ett flertal gånger: bland annat i media för satsningar kring innovativ personalvård, men även med utnämningar och nomineringar till Årets unga VD, Årets unga entreprenör och Årets ungdomsföretagare i Dalarna.

Min styrka ligger i att förena omvärldsbevakning och förståelse för strategiskt företagande, med hands on-kunskap inom ledarskap, affärsutveckling och digital marknadsföring. Jag är ingen evangelist – snarare en pragmatiker. Det handlar om att göra och optimera det som fungerar, testa för att hitta bättre vägar framåt, och våga avsluta det som inte är bra. “Vi har alltid gjort så” är aldrig en giltig anledning. Mitt mål är alltid att leverera positiv ROI och skapa resultat som du kan räkna hem.

Som företagare, VD och styrelseledamot har jag ett brett register att spela på. Det gör att jag kan förstärka din verksamhet både med kunskap och som en faktisk resurs. Ibland kan det räcka med rådgivning eller en föreläsning, andra gånger krävs ett längre engagemang för att vara säker på att en utveckling drivs igenom fullt ut.

Det är också min styrka, och mitt erbjudande till dig: ha mig så nära du behöver. Som en ledare och förändringsdrivare när det behövs, som inspiratör och kunskapsöverförare när det behövs.

Hur kan jag hjälpa dig?

Media