Vatten under broar

Så Jonas, vad har hänt sen sist? undrar du mellan det nyfikna läsandet och impulserna att plocka upp telefonen och hitta något roligare. Tackar som frågar.

Sen sist har jag hunnit vända i dörren på Landstinget (vi var nog inte så gjorda för varandra visade det sig snabbt), klippt mig flera gånger och skaffat ett jobb som produktansvarig på HelpHero, som är en marknadsplattform där privatpersoner, föreningar och fastighetsägare kan göra förfrågningar relaterade till större projekt, och få in en handfull offerter på dessa från utvalda och anslutna företag. Det gör mig glad, för det är ett väldigt bra jobb på ett väldigt bra företag och jag trivs väldigt bra.

Privat har jag, sedan nån gång i början av december, faktiskt på allvar börjat ta tag i hälsan och måendet. Efter förra årets oxvinter visste jag att det här är något som behöver tas på allvar, och har hållit i med träningen till och med över helgerna. Kosten sköts, och förutom att min kropp av oklar anledning totalvägrar att tappa vikt, mår jag bra. Bättre och bättre, dag för dag.

Jag tänkte att den här bloggen framåt kanske kunde börja handla lite mer om digitalisering, trendspaning och omvärldstankar och sånt. Jag har så väldigt många sådana, men ganska få att prata om dem med. Så det här kanske kan bli en ventil. Och självklart lär jag också dela med mig av saker jag lär mig och upptäcker, för om det är något man inser så är det ju att det aldrig tar slut – lärandet. Vi ser om jag får till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.