Till häst!

Tillbaka. Den senaste veckan har spenderats i Stockholms skärgård, och även om mailen har kollats av sporadiskt har det varit lika lugnt och avkopplande som isolerat.

Till min glädje har många fortsatt att handla i Koppargruvan trots den uppsatta ”lappen” om semesterstängt och juli ser ut att bli fjärde raka rekordmånaden! Lite ringrostig som man är i skrivandet tänkte jag nöja mig med att puffa för lite nyligen inkomna produkter i shoppen, och återkommer snart med något lite mer djuplodande (nåja).

Nya tackor och mynt

1 oz tacka, Buffalo-motiv (klicka på bilden för att förstora)

10 oz tacka, Buffalo-motiv (klicka på bilden för att förstora)

1 oz replika av 1860 års Indian Head Penny (klicka på bilden för att förstora)

//J

5 svar på ”Till häst!”

  1. Det är verkligen snygga tackor! Det är roligt med motiv men hur mycket kostar det i förhålladesvis till kopparn?

  2. Kim: Kul att du tycker det, jag håller med! =) Jämfört med kopparkabel och spotpris är det dyrare, så såna här tackor och mynt köps inte med samma korrelation till själva metallvärdet såsom är vanligt för silver- och guldtackor. Du kan läsa mer på http://koppargruvan.se/faq om du är intresserad!

  3. websimon: Ja de är klassiker, och faktiskt i mina ögon vackrare på koppar än silver. Men jag är ju lite partisk också ;)

  4. Riktigt snygga! Jag är svag för hårda och blänkande föremål som du vet… kanske dags för mig att promota Koppargruvan lite mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.