Svarta onsdagen

Dagen i korthet.

 1. Jag hostar fortfarande blod från intervallpasset igår.
 2. Imorse skickade vi (Battleground) vårt sista varningsmail till vår thailändska leverantör. Han har nu kostat oss inte bara flera hundra tusen för defekta varor, utan även en hel sommars utebliven inkomst. Han har en vecka på sig innan vi tar på oss de juridiska handskarna med hjälp av svenska handelskammaren i Bangkok.
 3. Någon jävla skitskalle har sparkat sönder tre rutor i min bil. Bara att skrota eftersom den är värd mindre än självrisken.
 4. Min programansvarige och tillika nemesis som jag har bashat både personligen, på bloggen och i brev till skolledningen vill av någon underlig anledning inte godkänna att jag tillgodoräknar mig en 7,5 hp-kurs i fek som ersättning för en 7,5 hp-kurs i fek. Det innebär förstås omtentor i extern redovisning för mig.

Men annars är det rätt bra.

//J

7 svar på ”Svarta onsdagen”

 1. Anna: Ja det är riktigt surt. =/ Speciellt som det inte direkt skulle vara några problem att tillgodoräkna exv kalkylering eller management istället för ext. redovisning. Feka som feka. Faktiskt.

  aktiespartacis: Tack. =) Det beror på många faktorer. Jag har ju hittills kört adsense medan det nu är affiliate. Men ämne, antal program, googleplacering, konverteringsgrad osv spelar förstås stor roll. Jag vet de som tjänar tiotusentals kronor i månaden på affiliatesiter, men dit räknar jag nog inte riktigt med att komma med den här. =)

 2. Piss låter det som!
  Det är väl rätt stor skillnad på Fetal Alcohol Syndrom och Fass? Eller så menade du något annat. Jag är cirka 5000 meter från banan idag.

 3. Mimmi: Jorå. Ooh, just jag! Det kan vara det också. Okej, vad finns det för skillnader mellan FAS och FAS?

 4. Surt med alla punkter, men särskilt om Battleground. Det tragikomiska är att din erfarenhet bekräftar vad jag hört från en annan företagare om thailändare. Kan vara enkla fördomar, men ändå surt om man blir lidande pga ett företag på andra sidan jorden. Håller verkligen tummarna för dig :)

 5. Herr K: Där ser man. Hoppas verkligen att vi bara är undantag som bekräftar regeln, men vi får väl se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.