Premiär för Hälsoprodukter.com

Då var det dags. Idag kliver mitt senaste projekt ut från skuggorna och in i rampljuset. Det är ett sånt där projekt som aldrig kommer att bli klart eftersom det finns en miljon artiklar att skriva på området, men nu tycker jag iaf att det kan gå live utan att man behöver skämmas för mycket. Än sålänge är det bara jag och en vän som jobbar med det (arbetsfördelning typ 95/5) men min förhoppning är att snart kunna ta in gästskribenter och andra partners.

Projektet är Hälsoprodukter – en site som främst är tänkt att handla om just hälsoprodukter, men som ni kan se även andra saker som bland annat träningstips, dieter och nyttig mat.

Och nu behöver jag er hjälp!

För det första skulle jag vara mycket tacksam om ni ville besöka sidan, kika runt lite och ge lite feedback på innehåll, design, navigering, användarvänlighet osv.

För det andra får ni gärna komma med förslag på artiklar och ämnen som ni skulle vilja se på Hälsoprodukter! Och känner någon att den är så kunnig i något ämne att den vill skriva en artikel belönas detta självklart med länkar och evig ära.

För det tredje skulle det göra mig jätteglad om ni, men bara om ni tycker att den verkligen är värd det, kunde nämna och/eller länka till Hälsoprodukter från er site, blogg eller liknande! Om ni hittar en artikel ni gillar speciellt mycket är det också enkelt att dela med sig av den på tex facebook eller twitter, med hjälp av knapparna som finns längst ner på varje sida.

Just det här projektet ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag själv tränar både styrketräning och löpning flera gånger i veckan, och försöker ta hand om min kropp och hälsa på bästa sätt. Det är så mycket lättare att skapa innehåll när det är något man är intresserad av, och jag hoppas att mitt ärliga intresse och engagemang för ämnet lyser igenom.

Så. Vad tycker ni?

//J

11 svar på ”Premiär för Hälsoprodukter.com”

 1. Pingback: Tweets that mention Premiär för Hälsoprodukter.com | Grenfeldt -- Topsy.com
 2. Kristian: Det har du faktiskt rätt i. Den försökte väl passa in men det gick sådär. Har bytt bild, tack för fidbäck! =)

  Robert: Tackar, och bättre ska det bli!

 3. Den där sajten kan ju inte gå dåligt så snygg som den är :-)

  Lycka till med den sajten, kommer säkert att fungera riktigt bra med lite tid, länkar, anpassning osv..

 4. Snygg design och bra innehåll, tror den kan bli stor!

  Visst är det som du säger, skall man starta ett stort projekt måste intresset finnas om det skall bli framgångsrikt. Intresse är lika med kunskap, vilket jag inte tvivlar på att du har gott om på hälsoområdet :)

 5. Herr K: Tack! Ja det är ju bara att kolla guldsilver där ditt intresse har lett till en av sveriges bästa siter i ämnet. =)

 6. Tackar, jag är inte fullärd än (blir man någonsin det?) men det har ju genererat en stadig trafik och ökande inkomster, så visst fungerar konceptet :) Utan intresse hade det aldrig gått…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.