Nya produkter i Koppargruvan

Ni rutinerade läsare känner redan till min webbutik Koppargruvan, och fick följa med under lanseringsäventyret på min gamla blogg. För er nytillkomna kan jag berätta att jag driver en webbutik i vilken jag säljer kopparmynt och koppartackor. Det kan tyckas vara något udda produkter, och det är det väl egentligen också, men faktum är att försäljningen går lysande.

Intresset för fysisk metall ökar hela tiden nu när världens börser är långt från den säkra hamn de varit under tidigare decennier. Volatiliteten är hög, men att ha en fysisk tacka i handen eller bankfacket skänker en trygghet som aktier har svårt att konkurrera med. Vanligast är förstås guld- och silvertackor (som ni kan läsa mer om här om ni vill), men även andra metaller lockar. Den som vill läsa mer om varför många även investerar i koppar kan med fördel göra det här.

Igår var en bra dag för Koppargruvan. Jag la några beställningar hos leverantörerna innan jag åkte till Egypten, och en del av dem fastnade i tullen på Arlanda. De hade därför blivit något försenade, men igår kunde jag äntligen hämta ut det sista. Sedan gick det undan. Ordrarna rullade in och vår överlägset mest populära produkt, ett kopparmynt inspirerat av Ayn Rands roman Atlas Shrugged, sålde slut på bara några timmar!

Under förmiddagen har jag lagt in de nya produkterna, sex stycken varav fem är utsökt vackra 1 oz-tackor med djurmotiv. Kolla in

  • Björn,
  • Hjort,
  • Räv,
  • Älg och
  • Varg

Den som är sugen får skynda sig, eftersom det är en provförsäljning finns det bara fem tackor av varje motiv i lager…

Utöver dem har jag fyllt på rejält med vår näst bäst säljande vara, koppartackan med älgmotiv som är bekant för till exempel flera nöjda bloggkollegor. Dessutom har ett nytt mynt med örnmotiv trillat in i sortimentet, och jag kan bara säga att det är förbannat roligt att butiken växer och frodas!

//J

8 svar på ”Nya produkter i Koppargruvan”

  1. intemiljonären: Ja det är skönt att det verkar ha fått lite luft under vingarna!

    Robert: Det låter bra! ;)

  2. Riktigt fina koppartackor! Skall lägga en beställning framöver under sommaren, var så säker. Tackar för länken för övrigt! :)

  3. Intressant! Kanske ska jag lägga en beställning som komplement till silvertackorna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.