Nazisterna i Katrineholm och Strömsund

En dryg vecka kvar till valet. Alla som har trott att Sverigedemokraterna faktiskt har suddat ut sina bruna färger och blivit ett städat parti, har nu förhoppningsvis insett sanningen. Tyvärr har också alla som trott att Sverige faktiskt står upp mot trångsynt intolerans och rasism också blivit utmanade.

Etnisk rensning i Katrineholm

I onsdags genomfördes den första etniska rensningen i svensk modern tid, och det skedde i Katrineholm. En grupp franska romer på genomresa blev först nekade på ”fullbelagda” Djulö Camping (fullbelagd, i september, i Katrineholm). De behövde förstås sova, och var parkerar man fordon om inte på en parkeringsplats? Allemansrätten gav dem rätt att stanna i åtminstone 24 timmar och kommunen hade inget förbud mot camping på P-plats.

Då rann det över för ”socialdemokraten” och kommunalrådet Göran Dahlström, samma Dahlström som såg till att Katrineholm inte tar emot några flyktingar. Inte helt i linje med de socialdemokratiska värderingarna om allas lika värde kanske, men väl med ett annat partis…

Göran Dahlström försökte helt enkelt sparka ut romerna ur Katrineholm, först med medias och sedan Polisens hjälp. Polisen vägrade förstås, då det inte hade laga stöd på något sätt, men vid det laget kände sig romerna så otrygga att de självmant valde att lämna kommunen. Thomas Selig citerar Nationalencyklopedins definition av etnisk rensning, och det är svårt att se det på något annat sätt än att det faktiskt var en etnisk rensning som ägde rum. Den där onsdagen i Katrineholm. Sveriges tråkigaste stad. Bra jobbat.

Förbud mot muslimer i Strömsund

Idag, den 11 september, blev det också känt att Mikael Säbom, Sverigedemokraternas förstaval i hålan Strömsund, vill förbjuda muslimer inom kommunens gränser. Skitsmart åsikt, verkligen. Här har vi en Sverigedemokrat som verkligen går ut och står för att han vill bryta mot Sveriges grundlag (2 kap. 1 § RF) om religionsfrihet och artikel 18 i FN’s resolution om mänskliga rättigheter.

Uppenbarligen fungerar religionsfrihet bäst när det bara finns en religion. Och ironiskt nog är det grundlagen och resolutionen om mänskliga rättigheter som ger brunskjortorna rätt att ha och uttrycka sina åsikter, samlas på gator och torg osv…

Bra motvikt

Vill avsluta med att säga att allt ju faktiskt inte är nattsvart. 95,nånting % av alla svenskar röstar ju faktiskt inte på rasister, och det finns bra förebilder och motpoler som inte vill syssla med etnisk rensning och brott mot grundlagen. Nedanstående filmsnuttar kommer från dittval.org och jag tycker de är riktigt sevärda, även för den som redan vet hur den ska rösta (du har väl svarat i undersökningen till höger?).

//J

2 svar på ”Nazisterna i Katrineholm och Strömsund”

  1. Många tycker det, men det beror förstås på vad man tycker är viktigt. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.