När livet kommer ivägen

Utöver Egyptenresan i juni tror jag att det här har varit det längsta uppehållet hittills på bloggen. Ett tack och en ursäkt är onekligen på plats till er tappra själar som tittar in dag ut och dag in och möts av samma deprimerande syn.

Skälet till min frånvaro har inte varit att jag inte haft något att skriva om, snarare tvärtom. Utbildningen jag går har äntligen lagt i en högre växel och pluggandet är igång på allvar. Just nu blandas företagsstrategiska perspektiv med entreprenörsprojekt, och den nördiga sidan av mig trivs förstås som fisken i vattnet. Den upproriska sidan av mig som älskar att hata utbildningssystemet i allmänhet och min utbildning i synnerhet, är för närvarande kväst under högar av kurslitteratur.

Utöver det skriver jag löpande artiklar för Hälsoprodukter, som numera ligger på en stabil tiondeplats i Googles serp. Alla länkar den får uppskattas förstås enormt, och jag har insett att jag nog måste komma upp på åtminstone topp3 om jag ska ha en chans att nå mina projektmål som för närvarande ligger långt bortom horisonten.

Dessutom skriver jag för brinnande livet till min nya företagssajt som förhoppningsvis kommer att släppas inom någon vecka. Den kommer att fokusera på nätdelen av min verksamhet i form av webbproduktion och content providing. Den är också tänkt att fungera som samlingsplats för de domäner och sajter jag skapar, så vi får se vart jag kan ta den.

Som en sista ursäkt till frånvaron har jag varit på blixtvisit i Göteborg. Jag åkte ner i förrgår kväll, och gårdagens spenderades med teveinspelning i Bingolottos gamla studio. Det häftigaste med hela resan var förstås att SJ inte var försenat en endaste gång trots fyra byten.

Imorgon väntar Stockholm Beer & Whiskyfestival i Nacka, där jag ska få min flaska Glenfarclas som jag skrivit om tidigare, signerad av Anders Fridén, sångare i In Flames. Jag kommer även att få prova whisky med Robert Ransom som är sälj- och marknadschef på Glenfarclas så det lär bli en trevlig kväll. Det är de trevliga människorna på Philipson Söderberg som står för fiolerna så klaga ska man inte.

Imorgon är det också stor och fantastisk premiär för en sajt som jag hjälpt några vänner med, mer om det när det beger sig.

//J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.