Mycket nu

10 dagar sedan jag skrev något här senast, säkerligen någon slags rekord. Men det har alltid varit så, och kommer nog alltid att vara, att när det stormar runt omkring så blir det stilltje här på bloggen. Glädjande nog går det bra för GFD, jag får in uppdrag ganska löpande, det mesta handlar om webbproduktion men även artikelskrivning och e-marknadsföring går bra. Kombinerat med uppsatsskrivning och annat i skolan blir det tillräckligt för att hålla mig sysselsatt i veckorna.

En extra rolig grej är att jag/GFD förmodligen kommer att vara med och sponsra ett rätt stort evenemang i sommar. Mitt bidrag är förstås blygsamt, mun efter matsäck och allt det där, men det är ett bra ändamål som jag vill stödja, och kanske kan det ge andra uppdrag framöver.

Angående den lilla tävling jag utlös (utlyste? Vad heter det?) här på bloggen förra veckan, så var deltagandet klent. Kanske inget annat att förvänta, så jag är inte särskilt besviken. En som jag vill passa på att hedra lite extra är faktiskt Simon som nästan obedd redan hade genomfört alla tävlingsmoment redan innan tävlingen startade. Hör av dig Simon, så får du plocka dig ett litet pris.

Dags att kila igen, dagen bjuder på kontraktskrivning, uppsatsskrivning, artikelskrivning och kopparbeställning. För ni vet väl att en vacker koppartacka är en julklapp så god som någon?

//J

6 svar på ”Mycket nu”

 1. Kul att det går bra för GFD! Verkligen.

  Jag vet hur svårt det är att driva en verksamhet samtidigt som man går i skolan. Händer ofta att man struntar i plugget för att istället pilla med projekten då de faktiskt genererar något i slutändan. Kan tänka mig att din utbildning tar dig någonstans, men jag går fortfarande på gymnasiet.

  Anledningen till att jag inte var med i tävlingen är för att jag helt enkelt inte orkade. Jag har så pass mycket att göra att det ändå inte skulle varit värt. Ha ha.

  Lycka till i varje fall. Vi hörs! ;)

 2. Håller med, kul att det rullar på!
  Är också väldigt upptagen i skolan nu när tentaperioden börjar närma sig. För min del så gäller det att verkligen skilja på skola/jobb/fritid för att jag ska kunna vara effektiv. Om jag håller på med ett skolaarbete och samtidigt spånar lite på något webbprojekt, så brukar det alltid sluta med att jag gör båda sakerna halvdant, vilket både tar tid och är ineffektivt.

  Istället försöker jag sätta upp en dagsplanering och verkligen ägna mig åt en sak i taget. Detta är för mig både effektivare och gör saker och ting roligare då man slipper vara frustrerad att man har massa skolsaker kvar trots att man tänkte göra det hela dagen.

 3. tjihooo! Vann jag? Jag har inte vunnit en tävling på många år…. Kommer dock ihåg att jag vann på liseberg när jag var 5 år. Ett tefat med en tomte på har jag för mig att jag fick…

 4. Nabil och Fredrik: Tack ska ni ha båda två! Jag har helt klart problem med skolmotivationen, och eftersom jag är så rutten på att styra upp min tid att skolan i princip alltid kommer sist. Jag gör vad jag måste helt enkelt.

  Simon: Ja nån gång ska väl vara den andra. =)

 5. Vad härligt att det går bra för dig och GFD! :)

  Det vore väldigt kul att läsa ännu mer om vad uppdragen du får innebär, utan att röja några företagshemligheter of course ;)

 6. Tack Anna! =) Din önskan är min lag, det kommer ett inlägg om det längre fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.