Kristallisering

I skrivande stund är jag på plats i ett otroligt vackert och solindränkt vårstockholm. Jag är här för att ha ett möte, och förhoppningsvis skriva lite avtal, med GFDs hittills största kund. Vilken det är kommer förmodligen att avslöjas i sinom tid, vilket tar mig till punkt 2 på det här inläggets agenda.

GFD.nu har fått en totalrenovering. Först och främst har jag börjat kalla företaget vad det faktiskt är – en webbyrå. Designen och navigeringen har uppdaterats, liksom tjänsteutbudet, och gfd.nu ståtar numera också med en helt egen blogg. Och det är egentligen bloggen som är själva poängen, för den påverkar nämligen den här bloggen.

Från och med nu kommer, med undantag av riktigt stora händelser förstås, GFD-bloggen att handla om företagets utveckling, erbjudande, och händelser som påverkar det. Den här bloggen kommer i sin tur att fokusera mer på det privata och personliga, mina egna åsikter (som iofs alltid speglar min arbetsgivares) och vardagsobservationer. Resultatet kommer förmodligen att bli fler men kortare inlägg, och allt som hör webbproduktion, sökmotoroptimering, digital marknadsföring och GFD samlas istället på gfd.nu.

Så nu vet ni det. Jag hoppas att ni tar er tid att besöka båda platser, alternativt väljer en av dem utifrån intresse och preferens. Och det var väl allt jag hade att säga om den saken.

 

//J

3 svar på ”Kristallisering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.