Koppargruvans lansering 20 april!

Ja det är väl inte så mycket att snacka om, Projekt 3 är äntligen klart och lanseringen är nu.

Som några av er kanske har förstått så är jag en sån där som har en del av mina pengar investerade i ädelmetaller, främst silver. Problemet har varit att jag är en fattig student, och så som börsen har gått har det varit svårt att motivera såpass defensiva och kostsamma köp som silvertackor. Därför har jag varit på jakt efter ett billigare alternativ som ändå kan tillfredställa mina samlarbehov.

Sen råkar det ju vara så att jag bor ett par svettiga världsrekordförsök ifrån Falu Gruva, och jag har nästan aldrig kunnat lämna deras gruvbutik utan en tom plånbok och fulla påsar.

Så hände det sig att jag fick ett infall och köpte in ett parti koppartackor för någon månad sedan. Jag provade att lägga ut dem på Tradera och resultatet var en succé. Då föddes idén till att starta en e-butik som sålde koppartackor och kopparmynt till alla som var intresserade, och som alltid fanns där så att folk slapp vänta på att någon skulle lägga ut något på Tradera. För någon liknande butik finns mig veterligen inte.

Så here goes, idag slår Koppargruvan upp dörrarna för allmänheten. Det är en sida om koppar helt enkelt, och den som vill kan bland annat läsa om dess historia, användningsområden, och olika sätt att investera i metallen. Naturligtvis finns också en webbshop för koppar där den inspirerade kan köpa både koppartackor och kopparmynt.

Än så länge är utbudet kanske lite skralt, men finns det en efterfrågan så kommer det att fyllas på efter hand. Gå gärna in och kika om inte annat, och säg vad ni tycker. Feedback på design, innehåll mm., idéer och förslag uppskattas förstås enormt! Den som vill får naturligtvis gärna slänga upp en länk någonstans, de är koppar guld värda! Ni som är i gamet kan kolla in affiliate-sidan i webbshopen också och se om det kan vara intressant.

Så från och med idag kastar jag mig ut i äventyret och blir e-handlare för första gången. Pirrigt, men kul!

//J

Ett svar på ”Koppargruvans lansering 20 april!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.