Jonas tipsar

Jag har skrivit lite tidigare om den möjlighet som internet utgör, och hur viktigt det är att ha en digital närvaro. Den som känner sig manad att kanske skapa en personlig sida, blogg på egen domän eller informationssida kan nu få prova på hur det känns utan att det piskar plånboken.

Det är företaget AxByte som erbjuder 2000 kunder en .info-domän med förinstallerad WordPress utan att det kostar en spänn år 1. Läs igenom villkoren innan du tackar ja, uppsägning måste till exempel ske tre månader i förväg via snigelpost om man inte är nöjd.

Kampanjen hittar ni här. Jag har inte fått en spänn för att skriva det här, och inte heller har jag nappat på erbjudandet själv. Jag är nöjd med Jim Westergrens n.nu, på vilken jag skapat bland annat min site om aktieinvestering. Det säger ju dock sig självt att en hostad domän ger större frihet både gällande SEO och design, och för den som ändå går i köpastankar kan ett gratis år passa fint.

//J

Ett svar på ”Jonas tipsar”

  1. Även jag kan varmt rekommendera Jim Westergrens n.nu-projekt. För er som har ett eget webbhotell och domän så kan hans gratis CMS, Clesto också vara ett alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.