Hur kan jag hjälpa dig?

Efter en hektisk vecka med maffig hemtenta (som f.ö. gick mycket bra) i e-handelskursen är jag nu ledig en hel vecka innan höstterminen drar igång. Just nu är jag i Solna och skriver content till den stora mängd siter jag har registrerat den senaste tiden.

Två av mina tidigare alster, Installera bergvärme och PVC fönster, är nu sålda till ett företag som jag tror kan utveckla dem mer än vad jag någonsin hade orkat. Jag är mycket nöjd med affären som ser ut att kunna bli en av många den närmsta tiden både inom content och lasertag. Roligt nog sker den mesta utvecklingen inom mitt senaste affärsområde (content providing), jag antar att det visar att det lönar sig att syssla med det man tycker om!

Den senaste tidens framsteg visar onekligen att jag faktiskt kan leverera värdefulla tjänster, och om någon skulle behöva hjälp med artikelskrivning, SEO eller sökmotorskulptering av en hemsida är det bara att höra av sig. Utöver det är jag faktiskt även en jäkel på e-marknadsföring, e-handel, affärsplanering och försäljning.

Och glöm för allt i världen inte att köpa en koppartacka.

//J

7 svar på ”Hur kan jag hjälpa dig?”

  1. Om du ändå är i Solna tycker jag att du lika gärna kan komma in och sälja lite tillsammans med mig och Taggert :-D

  2. Grattis till försäljningen och till tentan. Lite nyfiken på hur mycket du fick för sidorna men det antar jag att du inte publicera :). Det är nog inte fel att skapa sidor som kan passa företag, optimera dem lite och skapa länkar. Något jag funderat på men aldrig blivit av.

  3. Jag gratulerar till försäljningarna, inte illa! Roligt att även du fått in en fot ordentligt på området med hemsidor :)

  4. Herr K: Tackar =) Ja jag ser stora möjligheter inom content providing så jag lär nog bara trappa upp inom det området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.