Hej igen

Jonas här. En undersökning på min gamla blogg visade att 100% tyckte att det var dags för nya vindar att blåsa, så med en ny design och kanske lite mer professionell framtoning är tanken att den här sidan ska fungera både som blogg, men också som någon slags samlingsplats för allt jag gör på nätet.

Vad tror ni? Flipp eller flopp? Hiss eller diss? Fest eller pest? Kom gärna med kommentarer – ju fler desto bättre. Den som vill få bättre koll på vem jag är går med fördel in på Jonas i korta drag eller läser sig bakåt bland de inlägg jag valt att ta med mig från den gamla bloggen. Och glöm för allt i världen inte att det är hit ni ska från och med nu. Mycket nöje!

//J

4 svar på ”Hej igen”

  1. Mimmi: Gott, tackar!

    websimon: Ja jag tror det också! Bara jag får koll på alla funktioner osv så erbjuder ju wp bra mycket mer än relativt budgetmässiga blogg.se…

  2. Detta är definitivt flipp! Det kommer att bli muchos muchos bättre än blogg.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.