Flytta hemifrån-guide lanserad

Få saker gör mig så glad som när vänner och bekanta tar steget och vågar förverkliga en dröm som de brinner för. I det här fallet gäller det fyra mycket kompetenta och drivna tjejer som såg ett kunskapshål på marknaden, och bestämde sig för att fylla det.

Anna Järnebeck, Maja Larsson, Emelie Åberg och Maria Stroka insåg att det saknades vettig information för ungdomar som flyttar hemifrån, och det kan jag verkligen hålla med om. Visserligen kan man fråga föräldrar och vänner om många saker, men det finns fortfarande alltför moment som man måste utforska själv genom learning by doing, åtminstone fram till nu.

Idag är det release för tjejernas sajt Morsan och Farsan på Nätet. Den handlar kort och gott om alla de där viktiga småsakerna man ställs för när man ska flytta hemifrån, och är i mina ögon ett välgjort bygge som förhoppningsvis kommer fortsätta att växa. Alla texter är bra skrivna, innehållet omfattande och det är nog bara en tidsfråga innan de toppar sökresultaten på sökord som till exempel ”flytta hemifrån”. Jag har själv hjälpt dem med lite SEO-detaljer och tror att sökmotorframtiden är ljus. Möjligtvis är det lite få som gör den här typen av sökningar, men förhoppningsvis kan de dra mycket long tail-trafik (mer ovanliga sökfraser).

Jag önskar gänget ett stort lycka till och är förstås alltid tillgänglig för frågor, tips och annan ödmjuk hjälp! Klicka på någon av länkarna ovan för att se sajten, följ dem på twitter eller gå med i deras facebook-grupp.

//J

6 svar på ”Flytta hemifrån-guide lanserad”

  1. Vad fint du har skrivit om oss, blir alldeles rörd. Tack! :) Vi kommer garanterat höra av oss för mer SEO-hjälp ;)

    /Emelie

  2. Pingback: BILDBLOGG maja larsson – Morsan o Farsan – lanserad!
  3. Kul affärsidé som verkligen fyller upp ett hål! Kan bekräfta att många unga har svårt att betala fakturor och att det kan behövas lite information om detta!

  4. Alla: Ja den är asnajs. =)
    websimon: Till viss del samma målgrupp som du har… Kanske går att kombinera de två?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.