Få en gratis prenumeration på Dagens Industri

Som trogen DI-prenumerant sedan flera år har jag nu fått möjligheten att ge bort tre stycken gratis provprenumerationer på denna klassiska rosa tidning. Dagens Industri är faktiskt en tidning jag kan rekommendera, di.se lämnar en hel del övrigt (och ofta journalistiskt) att önska, men pappersvarianten är tjock och räcker precis hela frukosten. Obligatorisk läsning för den som vill ha koll på världsmarknaderna och en guldgruva för den som vill lära sig mer om ekonomi och affärer.

Erbjudandet gäller en treveckorsprenumeration och är värt 540 kronor. Kommentera nedan eller hör av dig via kontaktformuläret med namn, email och varför just du behöver en prenumeration, så hookar jag upp de tre mest behövande!

//J

Tillägg: Nu var det slut på godis, bättre lycka nästa gång.

7 svar på ”Få en gratis prenumeration på Dagens Industri”

  1. Det låter ju ruskigt trevligt. Jag har inget marknadsföringssnack att komma med, annat än att jag skulle tycka det var kul att kunna läsa Di i tre veckor. Hook me up.

  2. Ja vill vara med :) Skulle vara otroligt spännande att få läsa DI till frukosten, så man blir taggad inför dagens ekonomi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.