Alternativa investeringar

Ett av mina (kanske alltför många) sidoprojekt är att bygga informativa hemsidor. Målet med dessa är förstås att tjäna en slant, men även att faktiskt kunna sprida kunskap inom områden som jag tycker är intressanta och viktiga.

Tidigare har jag skrivit en del om de gratissidor man kan få hos N.nu och möjligheten de ger att dels plocka bra domännamn, dels tillverka snygga siter gratis och snabbt. Redan färdiga siter kan ni se listade här och jag kan stolt meddela att ännu en kan läggas till listorna idag!

Det är sidan Alternativa Investeringar som tar upp och behandlar investeringar i till exempel onoterade bolag, valutor och vin som jag tycker är spännande alternativ till aktier och fonder. Min förhoppning är att den ska växa och klättra i söklistorna, och på sikt vara ett starkt alternativ för alla som söker information kring dessa investeringsformer. Än så länge är den enda reklamen några AdSense-block men kanske kan jag en vacker dag locka till mig till några ”riktiga” annonsörer!

Jag ser ett stort värde i att faktiskt fylla mina sidor med relevant information, och jag har ansträngt mig för att göra det även med Alternativa Investeringar. Hoppas ni kan hitta något av nytta, och skulle någon tycka att siten är så bra att den är värd en länk så är jag naturligtvis mycket tacksam!

//J

5 svar på ”Alternativa investeringar”

  1. Det var en bra hemsida tycker jag. Mycket mer information och innehåll än andra sådana sidor brukar ha. Har kollat in några av dina andra hemsidor också och det är samma där. Har du funderat på att skriva professionellt? Mvh Stefan

  2. Tågspel? Nej det är ett mkt coolt spel där man spelar en kanske eller kanske inte galen författare som har ihjäl folk genom att lysa på dem med ficklampa och sedan skjuta dem.

  3. Stefan: Tack så mycket, kul att du gillar dem! Hur menar du, skriva professionellt?
    Mimmi: Det låter… coolt.

  4. För en nyhetssida på internet till exempel, eller som artikelförfattare till andra bloggar. Du kan ju kolla in t.ex. contentor.se, det kanske kan vara något för dig? Mvh Stefan

  5. Stefan: Det var en bra fråga som fick mig att tänka till. Jag tror att när jag skriver så vill jag göra det under eget namn, så att bli spökskrivare är nog inte aktuellt. Däremot skulle jag nog kunna skriva lite för exv en nyhetssida om jag blev tillfrågad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.