Aktier, reklam och semester

Idag har det stuvats om en del i portföljen. Veolia som jag tidigare har minskat i är nu helt ute ur leken efter en medioker period, innehavet gick mer eller mindre plus minus noll. Jag tror på företaget på lång sikt, men just nu har det inget där att göra. Istället har Sampo gjort entré i en portfölj som nu består av ett svenskt bolag, ett kanadensiskt, ett amerikanskt och två finska. Internationellt värre. Vidare sålde jag för några dagar sedan mina BEAR EL-certifikat, också dom en medioker affär. Jag sålde några procent ner men slapp åtminstone dagens nedgång. El är mer svårtolkat än jag trodde.

Jag undrar en sak som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. Som ni kanske ser har jag slängt upp lite reklam här och där, jag tycker inte att den stör nämnvärt och sålänge den inte gör det så får den sitta kvar. Men saken är, att när man kommenterar ett inlägg eller läser på någon av de fasta sidorna här till höger visas allt som oftast relevant och bra reklam, men på bloggens startsida visas fortfarande bara välgörenhetsannonser. Porque?

Till sist tänkte jag säga att packar väskan inför en vecka i Egypten, så under nästa vecka kommer Grenfeldt.com att ligga för ankar. Ett till inlägg lär jag hinna med innan vi checkar in, men det är väl ungefär vad som kommer att hända här. Vill därför passa på att önska mina läsare en trevlig kväll och helg, samt en förhoppningsvis regnig, kall och arbetsfylld nästa vecka.

Ses vid poolen

//J

7 svar på ”Aktier, reklam och semester”

 1. Kan du inte skriva lite inlägg och scemalägga att dom postas nästa vecka? Blir jobbigt utan nya blogginlägg från dig i en hel vecka =)
  Ha de gott i solen!

  //Eko trygghet

 2. Jag vet att det går i blogger, men kan man göra det i wordpress? Jag får gottgöra dig när jag kommer hem annars. ;)

 3. Ang. annonserna så har jag märkt att ibland visas bara välgörenhetsannonser i början, innan man ”kört in” AdSense på en ny sajt. Jag har haft detta problem ett par gånger, men brukar lösa sig relativt snabbt. Det visas relevanta annonser nu när jag kom in här iaf ;)

  Hoppas du får det jäkligt gött på semesterresan, och tro inte för mycket på kyla och regn här hemma :P

 4. Herr K: Ja det börjar ta sig nu. Min otålighet som spökade igen. =)

  Alla: Tackarrr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.